Megvan a Séfek Séfe 2021-es győztese

Séfek séfe
Vágólapra másolva!
Alföldy Ákos lett a Séfek Séfe. A 38 éves séfhelyettes hosszú heteken át tartó menetelés után megnyerte a TV2 gasztro-tehetségkutató műsorát, az ezzel járó 10 millió forintos fődíjat, és a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik legnívósabb séf iskolájában.
Vágólapra másolva!

Több száz jelentkezőből került ki az a 30 amatőr és profi szakács, akik közül egy három napos tréningen Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András csapatot választott magának, hogy a Séfek Séfe feladatait teljesítve a végső küzdelemig vezesse tanítványait. A csapatversenyeket mindhárom séf hat versenyzővel kezdte meg.

tv2

A döntőbe Wolf András csapatából Katona András, Krausz Gábortól Mógor Attila, Vomberg Frigyes csapatából pedig Alföldy Ákos jutott be. Kétórás feszített munka várt a fiúkra, akiket három fogásos menüjük elkészítésében korábbi csapattársaik segítettek. A séfek már csak szurkolhattak tanítványaiknak, a Séfek Séfe fődíjáról hazai, élvonalbeli fiatal séfek döntöttek, olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban.

tv2

A három versenyző közül végül Alföldy Ákos menüsora győzte meg leginkább a zsűrit, így ő örülhetett az eredményhirdetéskor. Vomberg Frigyes tanítványa alig várja, hogy Lyonba utazzon tanulni.

tv2