Nehéz szakításon van túl a Sztárban sztár leszek! énekesnője

Venczli Zóra
Vágólapra másolva!
Venczli Zóra a középdöntő előtt szakított a barátjával, ezért különösen nehéz volt számára a héten a felkészülés, mert egy szerelmes dallal áll majd színpadra.
Vágólapra másolva!

"Gimis szerelem a miénk. Egy iskolába jártunk. Az első napomon ő volt, akit először megláttam"
- kezdte a Borsnak Zóra. "Eleinte megpróbáltunk csak kevesebb időt együtt tölteni, majd hosszas beszélgetés és sírás után mégis szétváltak az útjaink. Egyelőre nem tudom, mi lesz velünk. Arra jutottunk, hogy adunk időt egymásnak, mielőtt egy életre összekötjük az életünket. Nem akartunk abba a hibába esni, hogy a családalapítás után látjuk be, mégsem működik a kapcsolatunk. Mindkettőnknek elváltak a szülei, pont ezért tudjuk, hogy ha visszatalálunk egymáshoz, az egy életre szól" - mesélte.

Forrás: TV2

Már a szerelem szó hallatán is meghatódom, és az érzéseim még mindig nem múltak el. Mindenki életében egyszer biztosan eljön a Nagy Ő, és én hiszek abban, hogy nekünk még összejöhet az esküvő. Úgy gondolom, megmentett engem a Sztárban sztár leszek! Ha nincs a műsor, belebetegedtem volna a szakításunkba. Most nincs időm gondolkodni, talán így egy kicsit könnyebb" - részletezte.