Összeveszett Majka és Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! élő adásában

Tóth Gabi szerint nem szabad viccelni szép, érzelmes dalokkal
Vágólapra másolva!
A negyedik adással folytatódott a Sztárban sztár leszek! A TV2-n, kiváló produkciókat láthattak a tévézők.
Vágólapra másolva!

Hárman már kiestek a Sztárban sztár leszek!-ből, az élő szakaszból, úgyhogy egyre nagyobb színpadi rutinra tesznek szert a továbbjutók. Ez érződött ma is, nívós és szórakoztató fellépések követték egymást. Nézzük, mit láttak a tévé előtt ülők!

Pál-Baláž Karmen: Locked Out Of Heaven

Kárász Dávid: Livin' On A Prayer

Hadas Alfréd: A szex vajon mi?

Urbán Edina: Ébredj fel!

Balogh Krisztofer: Can't Feel My Face

Venczli Zóra: A Thousand Years

Tóth Gabi szerint nem szabad viccelni szép, érzelmes dalokkal tv2

Volt már szópárbaj korábban Majka és Tóth Gabi között, most megint összekaptak, de azzal nincs is semmi baj, ha két ember másképp lát egy produkciót, vagy mást emel ki belőle. Majka viccelődött valamit Venczli Zóra fellépésén, mire Tóth Gabi megjegyezte, hogy nem lenne szabad tréfálkozni egy komoly, érzelmes dalon. „Nem lehet ilyet csinálni, tiszteljük mások érzéseit, ő pályakezdő, nem húsz éve van a szakmában. Ez fontos neki, ne nevessünk már ki! Neki ez egy fontos dal volt, fontos érzés" – mondta Majkának.

Majka nem szereti, ha más mondja meg neki, mikor viccelődjön tv2

Majka nem az a típus, aki ilyenkor csendben marad: „Valamit te nagyon félreértettél. Én trollkodni vagyok itt. Azért, hogy nevessünk... Nem azért vagyok itt, hogy ugyanazt mondjam, mint ti. Ha én trollkodni akarok, akkor trollkodok. Szépen kérlek arra, hogy ne mondd meg, hogy mikor trollkodjak és mikor nem. Ti már kisírtátok magatokat! Nekem amúgy nagyon tetszett, Zóra most volt a legjobb" – zárta le a vitát. Itt megnézhető, meghallgatható, mi történt:

Ezután ment tovább a show, jött Gábor Márkó és a Boys, Boys, Boys

Szakács Szilvia: Roar

Csiszár István: Karma Chameleon

Gábor Márkó és Szakács Szilvia kapták a maximális pontszámot a zsűritől, 30-at, és jól jellemzi az estét, hogy a listán leghátul álló Pál-Baláž Karmen is csak 2 ponttal maradt el ettől.

Végül Urbán Edina esett ki, nélküle megy tovább a show jövő héten.