Brutális pályákkal, Lékai-Kiss Ramónával, Szujó Zoltánnal és Tillával tér vissza ma a Ninja Warrior

Ninja Warrior
Vágólapra másolva!
Még nagyobb kihívásokkal, nehezebb akadályokkal, megújult stúdióval és látványvilággal érkezik október 25-én, hétfőn este a TV2 képernyőjére a Ninja Warrior harmadik évada. 
Vágólapra másolva!

A TV2 szuperprodukciója megújult struktúrával, minden hétköznap este lesz látható Lékai – Kiss Ramóna, Szujó Zoltán és Tilla vezetésével. Európa legnagyobb Ninja Warrior pályáján közel 360 mindenre elszánt harcos igyekszik bizonyítani, hogy képes legyőzni a saját korlátait és a minden eddiginél keményebb akadályokat. A hatezer négyzetméteres stúdióban, megújult látványvilággal visszatérő szuperprodukció nagy kérdése, idén végre avathatunk-e magyar ninja harcost.

TV2

A selejtezőkben mindenre elszánt sportemberek igyekeznek bizonyítani rátermettségüket. A korábbi évadokhoz hasonlóan a fiatal és az idősebb korosztály is képviselteti magát. A Ninja Warrior Hungary ma esti első adásában egy apa-fia páros is rajthoz áll. Vejtey Csaba 50, míg fia, Zsombor 24 évesen áll rajthoz, hogy leküzdje a selejtező hat akadályát és piros gombot nyomjon a nagy fal tetején.

„Együtt szoktunk edzeni, próbáltunk speciálisan készülni erre a ninja megmérettetésre" – áruljt el Csaba. - „Igen, rengeteg edző-felszerelést épített apa, nem bízott semmit a véletlenre" – tette hozzá Zsombor, aki ugyan szeretne jó eredményt elérni, a legjobban annak örül, hogy édesapjával közösen szállhat versenybe.

Míg Csaba az idei Ninja Warrior egyik legidősebb indulója, addig Tusnády Nimród a maga 17 évével az egyik legfiatalabb. Nimród 7 éves kora óta falat mászik és az a Gyömrei Máté az egyik példaképe, aki Ninja Warrior első évadának győztese.

tv2

„A Ninjába azért jöttem, mert mindig is érdekelt, milyen lehet ezen az akadálypályán végig menni. Gyömrei Mátét régóta ismerem, már az első versenyeimen találkoztunk és jó pár éve jóban vagyunk" – árulta el Nimród.

Az, hogy a Ninja pályán a sok évtizedes sporttapasztalat vagy a fiatalos lendület célravezetőbb-e, az ma este kiderül!