Üzent a fiatalon meghalt megasztáros, Kandech Evelyne apja

Kandech Evelyne
Vágólapra másolva!
Itthon gyertyát gyújtottunk, és azt kérem a temetés szervezőitől, hogy készítsenek videót a szertartásról! - üzente az énekesnő apja. 
Vágólapra másolva!

A Megasztár felfedezettje mindössze egyszer találkozott személyesen Ahmeddel, amikor egy tévéstáb kiutaztatta őt Sierra Leonéba. Azóta tartották ugyan a kapcsolatot, de csak az interneten érintkeztek egymással.

Kandech Evelyne YouTube

Kandech Evelyne csak a legközelebbi barátainak említette betegségét. A fiatalon elhunyt énekesnő édesapja csupán a Borstól értesült arról, hogy lánya elhunyt.

A férfi elmondta, hogy tudott arról, hogy van valami betegsége a lányának, de azt hitte, nem komoly. Nincs pénze arra, hogy Magyarországra utazzon lánya temetésére, de nem szeretne az eseményről teljesen lemaradni. "Itthon gyertyát gyújtottunk, és azt kérem a temetés szervezőitől, hogy készítsenek videót a szertartásról!" - mondta a Borsnak.

A férfi őszintén bánja, hogy nem érintkezett többet gyermekével. Pécsett tanult közgazdaságot, de a lánya születése előtt egy hónappal hazája hazarendelte katonának. Hazament, és nem is tért többé vissza Magyarországra.