A szinglik gyakran megkapják a kérdést, hogy miért vannak még mindig egyedül, milyen társra vágynak, milyen elvárásokkal nyitnak a másik felé. Vannak, akik hosszan tudják ecsetelni, hogy milyen lenne számukra az ideális partner, míg mások csak nehezen tudják megfogalmazni, hogy mit szeretnének megkapni a másiktól. Az ismert emberek sem kerülhetik el a kérdést, több sztár is elmondta a közelmúltban, hogy mi tenné igazán boldoggá: Tóth Andi kijelentése sokakat meglepett, Zimány Linda elég magasra tette a lécet, és van, aki a nagy, közös beszélgetéseket találja szexinek.

Tóth Andi

Az énekesnő sokáig Szabó Ádám barátnője volt, és már a családalapítás is szóba jött köztük, de másfél éve megromlott a kapcsolat, és szakítottak. Tóth Andi azóta nyilvánosan nem jelent meg mással, de nemrég elárulta, hogy milyen férfival lenne boldog.

Forrás: Tóth Andi/Instagram

"Az én párkapcsolataimban eddig mindig pakolás volt. Vagy én pakoltam, vagy ő pakolt, vagy mindketten pakoltunk, aztán mégis maradtunk. De naivan hiszem, hogy ha valaki marad, akkor az nem a hátsó felem miatt fog maradni... A legtöbb párkapcsolatom ott bukott meg, hogy én már komoly kapcsolatra vágyom, egy nyugodt, csendes embert szeretnék, akinek teljesen átlagos munkája van, szerény személyisége, nyilván férfias, de ettől függetlenül alázatos" - magyarázta.

Zimány Linda

A modell is a hetekben mesélt részletesen arról, hogy ki mellett tudná elképzelni az életét. Azt is elárulta, hogy komoly határidőt szabott magának arra, hogy anya legyen: három év múlva már szeretné, ha gyerekei lennének.

Forrás: Zimány Linda/Instagram

Szerintem Daniel Craig az ideális férfi. Mivel ő foglalt, egy hozzá hasonló, sármos pasival is beérném. Az sem baj, ha kicsit idősebb! Nekem nagyon vonzó, ha valakinek hatalma van, és fel lehet rá nézni. Persze, az is fontos, hogy elegáns és igazi úriember legyen" - összegezte az elképzeléseit.

Király Linda

Király Linda két éve bontotta fel a jegyességét és azóta szingli, az utóbbi időben pedig inkább önmagára figyelt: a 25 kilót fogyott három hónap alatt, de ehhez szüksége volt egy gyomorszűkítő műtétre is. 

Forrás: Király Linda /Instagram

Nemrég egy Instagram-sztoriban egy rajongója kérdésére mondta el röviden, hogy milyen férfira vágyik: olyanra, aki mellett önmaga lehet, és aki szintúgy rendben van önmagával. "Magunkon dolgozzunk először, ne a másiktól várjuk el. Két teljes ember teszi ki az ideális párt" - mondta.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!