Felirat a melleken, furcsa minták a bugyi alatt: magyar sztárok intim tetoválásai - fotók

mihalik enikő, singh viki, molnár anikó, stohl andrás
Vágólapra másolva!
Az intim tetoválás népszerű lehet azoknál, akik szeretik a diszkréciót, ugyanakkor szexi mintára vágynak, de természetesen azok is előszeretettel varratnak extrém helyre, akiknek egyébként is sok minta díszíti a testét. Stohl András az első tetoválását a csípőjére csináltatta, így szinte soha nem látni, mint ahogy Mihalik Enikő is csak egyszer, falatnyi bugyiban mutatta meg az elrejtett mintát. Tóth Gabinak a mellei közé került egy különleges szimbólum, de Singh Viki és Molnár Anikó is megmutatták már intim tetoválásukat.
Vágólapra másolva!

Mihalik Enikő

A modell nemrég egy videóban árulta el, hogy összesen hat tetoválása van, amiből négy fehér, kettő pedig fekete tintával készült. Ezekből kettő van intim helyen: egy világos tetoválás a mellein, egy fekete pedig a bugyijában.

Ezt a fotót 2019-ben mutatta meg az Instagramján, és akkoriban dupla annyi kedvelést kapott, mint a többi bejegyzésére: a rajongóknak nagyon tetszett, hogy valamennyire láthatták az intim helyre került mintát.

Stohl András

A TV2 műsorvezetője 2017-ben csináltatta meg első tetoválást, ami több szempontból sem hétköznapi: egyrészt intim helyre varratta a mintát, másrészt a műveletet élőben követhettek a rádió akkori hallgatói. Stohl András nem esett túlzásokba, egy nagyon apró végtelen jelet kapott a csípőjére.

A minta felvarrása nem tartott sokáig, de Stohl így is nagyon szenvedett: még hozzá sem ért a tű, mikor kijelentette, hogy fél, és közben is elmondta, hogy milyen nehezen viseli a fájdalmat.

Singh Viki

Az énekesnő testét több tetoválás borítja, az egyik a mellén található. "Az intimebb helyen látható love yourself egy rejtett helyen lévő mantra, hogy szeressem és fogadjam el magamat. Hosszú éveken át küzdöttem ezzel, de mára sokkal pozitívabban szemlélem a dolgokat" - árulta el róla.

Forrás: Singh Viki

Fontos számára, hogy minden egyes mintának jelentése legyen, így minden alkalommal jól megfontolja, hogy mit és hova tetováltasson.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!