Molnár Anikó

Az egykori Nagy Ő-nek is több tetoválása van, egyet viszont egészen intim helyre, pontosan a feneke fölé csináltatott, és néhány éve meg is mutatta a Facebook-oldalán a rajongóinak. Szöveget nem írt a bejegyzéshez, de több bókot is begyűjtött a hatalmas mintával.

Gombos Edina

A TV2 korábbi műsorvezetője és a férje a gyerekeik nevét varratták magukra, de Gombos Edinának korábban is volt már tetoválása,  bár nem látható helyen. Az Édes életből derült ki, hogy szerelme nevének kezdőbetűjét viseli meglehetősen intim helyen, jóval a bikinivonala alatt.

Nyári Dia

A színésznőről fehérneműs képek készültek nemrég, így derült ki, hogy egy virágminta díszíti a hasát, ami a bugyijában ér véget.

Nyári Diának ezen kívül is van jócskán tetoválása, néhány ezen a képen is jól látszik: a karján a saját családja látható A kis herceg ikonikus stílusában.

Tóth Gabi

Az énekesnőnek köztudottan rengeteg tetoválás borítja a testét, de van egy olyan a mellei között, amit csak nagyon ritkán látni.

"Éppen a hátán lévő korábbi tetoválását javítottam, amikor bedobta az ötletet, hogy csináljunk egy Om jelet is. Nála előfordul, hogy hirtelen ötlettől vezérelve varrat magára valamit, de ezt már régóta tervezte" - mesélte évekkel ezelőtt a tetoválóművész, aki Tóth Gabi tetoválásait készíti.