Egyre több híresség csatlakozik az OnlyFans oldalhoz, amelyen elsősorban szexuális tartalmakat árulnak, fotók és videók mellett bizonyos szolgáltatások is elérhetők rajta. Vannak olyan sztárok, akik csak exkluzív lehetőségeket, például videochaten való csevegést ajánlanak itt a rajongóiknak, mások azonban valódi erotikát kínálnak a profiljukra tévedőknek. Lássuk, kik ők!

Az OnlyFans 2016-ban indult Londonból, és azóta is pénzért kínál exkluzív tartalmakat a nevében jelzett célcsoportnak, vagyis a rajongóknak. Annak ellenére, hogy például zenészek is mutatnak itt be máshol nem látott klipeket, vagy épp fitneszguruk is tartanak speciális edzéseket, az oldalt leginkább a szexmunkások tették magukévá – ellentétben például a Cameóval, ahol sztároktól vehetünk személyre szabott videoüzeneteket, mondjuk egy születésnapi jókívánságot.

Néhány híresség azért az OnlyFanshez is csatlakozott: akad köztük – például Cardi B vagy Tyga –, aki tényleg csak a munkásságát akarja népszerűsíteni, mások azonban erotikus tartalmat is kínálnak az előfizetőiknek.

Bella Thorne

Forrás: Instagram/Bella Thorne

Amikor a színésznő elindította a profilját, az OnlyFans szó szerint összeomlott, akkora volt az érdeklődés: Thorne végül rekordot is döntött az oldalon, miután már az első 24 órában egymillió dollárt keresett. Meglehet azonban, hogy a rajongók végül csalódtak, teljesen meztelenül például soha nem mutatkozott még a kedvencük – miközben az Instagramra pedig merészebbnél merészebb fotókat tesz fel, amelyeket bárki megnézhet ingyen.

Amber Rose

Forrás: Instagram / Amber Rose

Az óriási melleiről ismert modell korábban szintén nem szégyenlősködött az Instagramon, nem véletlenül követik ott 21,5 millióan. Ő azonban az OnlyFansen valóban korhatáros fotókat és videókat is mutat, miközben úgy tűnik, hogy a visszafogottabb tartalmait is igyekszik átvezetni oda – legalábbis az Instagram-oldalán már alig található néhány poszt. Ezrt havi öt dollárt kér.

Tyler Posey

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Persze nem csak nők csinálhatnak maguknak profilt az OnlyFansen, a férfiak közül csatlakozott már például a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat sztárja, a most 30 éves Tyler Posey is. Rögtön az első videójával be is került a hírekbe: sok újság foglalkozott vele, miután a rövid klipben teljesen meztelenül gitározott. A színész azóta is oszt meg hasonló tartalmakat.

Blac Chyna

Forrás: AFP

Tyga és Rob Kardashian volt menyasszonya jelenleg az egész OnlyFans legjobban kereső szolgáltatója, az International Business Times friss cikke szerint 20 millió dollárt is megkereshet havonta – amihez amúgy egymillió stabil előfizetőre van szükség, hisz a modell tartalmaira havi 20 dollárért lehet feliratkozni. Blac Chyna a főiskola alatt egyébként sztriptíztáncosnőként dolgozott, de lábfétises videókat is rendre megoszt a követőivel.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!