Nem dobja el a világ azt az embert, aki megmutatja a gyengébb, esendőbb oldalát - írta filozofikus posztjában az első Megasztár győztese. 

"Fontos, hogy mit mondanak rólam? Jó kérdés, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, vagy nem érint meg mások indulatossága, legyen az jó, vagy rossz keletű. Egy ország előtt felnőni nem könnyű feladat, nekem megadatott ez a keserédes kiváltság, mégsem tudott akkora szárnyakat adni, hogy állandóan a föld fölött legyek. Egyszerűnek és hétköznapinak tartom magam, extrákkal kiegészülve" - írta újabb posztjában Tóth Vera.

"Megyek az utcán és eszembe sem jut, hogy engem olyanok is ismernek, akiket én nem.. Megyek és csak vagyok. Nem könnyű ebben az egészben megtanulni a kiüresedés művészetét, tisztának maradni, csendet teremteni a legnagyobb káoszban, kizárni mások frusztrációit, amiket a sikerem vált ki, kialakítani az intim szférát, ahova csak azokat engedem be, akik közel állnak hozzám, mégis valahogy mindig sikerül nyugodtnak maradni" - folytatta. És van tovább is, hosszan, íme alább a posztja.