Kiborult az énekes, miután egy rajongója felugrott a színpadra - videó

Pepsi Super Bowl LIII Halftime Show Sport NFL Adam Levine Maroon 5
ATLANTA, GA - FEBRUARY 03: Adam Levine of Maroon 5 performs during the Pepsi Super Bowl LIII Halftime Show at Mercedes-Benz Stadium on February 3, 2019 in Atlanta, Georgia. (Photo by Kevin Mazur/WireImage)
Vágólapra másolva!
A Maroon 5 legutóbbi koncertjén egy nő felugrott a színpadra, hogy megölelgesse Adam Levine-t, de valószínűleg nem pont erre a reakcióra számított az énekestől.
Vágólapra másolva!

A Maroon 5 frontembere, az amerikai The Voice-ban is zsűriző Adam Levine nem reagált túl jól, amikor egy rajongója felugrott hozzá a színpadra, és belékapaszkodott előadás közben a Hollywood Bowlban:

@luispenaloza9525

Adam Levine was a whole mood yesterday #Fyp#ForYou#Maroon5#AdamLevine#Hollywood#HollywoodBowl

♬ Sunday Morning - Maroon 5

A nőt hamar elrántotta tőle egy biztonsági őr, de annyi a videón is látszik, hogy Levine már a rövid ölelés közben méltatlankodó arcot vágott, majd egy "fuck" kíséretében megrázta magát, és a színpad másik oldalán folytatta a produkciót.

A videót már több mint 8 millióan látták a TikTokon, és sokat bírálták Levine viselkedését is, amire az énekes egy Instagram-sztoriban reagált. Mint elmondta, szereti és tiszteli a rajongóit – hisz nélkülük nem is lenne munkája –, az eset idején azonban épp egy dal közepén, szinte transzban volt, és nagyon megijedt, amikor a nő hozzáért.