Teljesült Sas József utolsó kívánsága

Sas József humorista  Sas József arckép, portré FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása próba SZEMÉLY színész színpadi jelenet
Budapest, 2010. november 3. Sas József játszik a TárSASjáték című zenés, közéleti kabaréban, amelyet november 5-én mutatnak be a Kabaré 24 - Mikroszkóp Színpadon, Sas József rendezésében. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
"Míg Jóska egészséges volt, sokat beszélt az elmúlásról, hogy mit és hogyan szeretne. Amikor beteg lett, már nem került szóba, de tudom, nagy vágya volt, hogy Szép Ernő mellett nyugodhasson. Végül teljesült az utolsó kívánsága, mert három méterre pihennek egymástól" - nyilatkozta a komikus özvegye.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI/Földi Imre

"Gyönyörű lett Jóska sírköve. Méltó hozzá ez az elegáns, dupla méretű, monumentális alkotás. Bár lehet, hogy furcsa ilyet mondani, de szerintem nagyon igényes lett. Fontos volt számomra, hogy méltó legyen hozzá és az emlékéhez.

és a közelben nincs is párja, olyan szép. Ahogy belépek, máris meglátom, ez tulajdonképpen az iránytű, hogy hová is kell mennem" – mondta a Blikknek Zsuzsa, Sas József özvegye.