Ezt lehet tudni Bodrogi Gyula állapotáról

Vadászati világkiállítás, A Kittenberger Kálmán életéről készült film díszbemutatója, galéria, 2021
Budapest, 2021. szeptember 13. Az idős Kittenberger Kálmánt alakító Bodrogi Gyula Kossuth-díjas színművész a Kittenberger - Az utolsó vadászat című film díszbemutatóján az Uránia Nemzeti Filmszínházban 2021. szeptember 13-án. A vadászati világkiállítás kapcsán készült filmet Tősér Ádám rendezte, az operatőr Győri Márk, a producerek Kovács Zoltán, Lajos Tamás és Vida Joe. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színész a hétvégén az otthonában lett rosszul, azonnal mentőt hívták hozzá, kórházba került. A színész most jó hírt közölt: hazaengedték, otthon lábadozik.
Vágólapra másolva!

"Képzeljék, már itthon vagyok!" - kezdte örömmel a színész a Borsnak, akire az elmúlt napokban több rossz hírt is kapott. Nagyon hálás az orvosainak, amiért ilyen profi munkát végeztek, miután azonnali műtétre volt szüksége egy sérv miatt. "Azt mondták, hogy 2-3 nap lesz a lábadozás. Ezt már fél lábon is ki lehet bírni" - tette hozzá.

Forrás: MTI/Mónus Márton

Bodrogi Gyula a legnehezebb helyzetekben is meglátja a dolgok jó oldalát. "Most éppen nem játszom a színházban, és bár sosem öröm egy műtét, de legalább nem ütközött egyetlen előadással sem" - árulta el Bodrogi, aki most azt is elmondta, hogy pontosan mi okozta az ijedtséget.

"A sérvemmel volt gond. Hosszú-hosszú évek óta élek, küzdök ezzel, átestem már miatta néhány műtéten – tette hozzá, s azt is elmondta, hogy a szóban forgó elváltozás egy lágyéksérv volt. Csak azt vettem észre, hogy van ott egy nagy dudor. Korábban is operáltak már vele, akkor beültettek egy hálót, de sajnos most ez sem volt elég ahhoz, hogy megakadályozza a bajt" - mesélte.