Gabriela Spanic elárulta, kivel tölti minden szabad percét Budapesten

Gabriela Spanic
Vágólapra másolva!
Titkolja, hogy mennyi ideig marad Magyarországon, de arról szívesen beszélt Gabriela Spanic, hogy miért ragaszkodik ahhoz, hogy a betegségből felgyógyult édesapja minden percben mellette legyen.
Vágólapra másolva!

Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy ismét Magyarországra látogatott a latin-amerikai telenovellák sztárja, Gabriela Spanic. Idén is Dancing with the Stars című show-műsor miatt érkezett. "Nagyon sokat dolgoztam, amióta nem találkoztunk. A Dancing with the Stars után egy hónapot pihentem, aztán hat hónapon át forgattam egy új telenovellát, melynek az a címe, Hogyha hagynak minket. Onnan megint egy forgatásra mentem: egy minisorozatot készítettünk a kollégákkal, utána mentem a Big Brotherbe, ahonnan pár napja estem ki. Nem vagyok szomorú egyébként, hiszen onnan azonnal utazhattam Budapestre" - mesélte a Borsnak.

Forrás: Gabriela Spanic /Instagram

A lap megkérdezte a színésznőtől, hogy meddig tervez Magyarországon maradni, ám csak rejtélyes választ kaptak. Gabriela Spanic csak annyit közölt, még alakulóban vannak a dolgai, így maga sem tudja. Most sem egyedül érkezett, magával hozta a kisfiát, Gabrielt és az édesapját is, akinek az elmúlt időszakban sok gond volt az egészségével.

Ő egy nagyon erős ember, tengerészgyalogos volt. Sokat úszik, sokat sétál, 73 éves. Remélem, még nagyon sok időt tölthetünk együtt!" - árulta el Gabriela Spanic.