Életmentő műtétet hajtottak végre Bodrogi Gyulán

Vadászati világkiállítás, A Kittenberger Kálmán életéről készült film díszbemutatója, galéria, 2021
Budapest, 2021. szeptember 13. Az idős Kittenberger Kálmánt alakító Bodrogi Gyula Kossuth-díjas színművész a Kittenberger - Az utolsó vadászat című film díszbemutatóján az Uránia Nemzeti Filmszínházban 2021. szeptember 13-án. A vadászati világkiállítás kapcsán készült filmet Tősér Ádám rendezte, az operatőr Győri Márk, a producerek Kovács Zoltán, Lajos Tamás és Vida Joe. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
A múlt hétvégén szirénázó mentőautó vitte kórházba Bodrogi Gyulát. A Nemzet Színészéhez a kedvese, Angéla hívott rohamkocsit, a legendás művész ugyanis olyan rosszul lett, hogy komolyan megijedtek. Pokoli fájdalmakkal küzdött, ezért úgy érezte, jobb, ha kórházba szállítják.
Vágólapra másolva!

A klinikán derült ki, a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznek a sérve okozott kínokat. Márpedig a kezeletlen sérv akár életveszélyes is lehet, pláne egy 87 éves ember esetében. "Otthon voltam amikor elkezdett fájni. Tudtam, nagy a baj, ezért azonnal szóltam a páromnak, Angélának, hogy azonnal hívja a mentőt" - árulta el a Blikknek Bodrogi Gyula.

Ez nem olyan hír, aminek örül az ember, de nyugodt voltam, mert tudtam, hogy jó kezekben vagyok" - mondta.

Forrás: MTI/Mónus Márton

Az operáció jól sikerült, így Bodrogi Gyula a kötelező megfigyelés után tegnap már haza is mehetett. "Azt mondták az orvosok, jól sikerült az operáció. Természetes, hogy egy altatásos műtét előtt aggódik az ember, meg persze, érte is aggódnak, úgyhogy még a szeretteimet is nekem kellett nyugtatni, pedig volt elég bajom.

Most már csak kisebb fájdalmaim vannak" - tette hozzá.