12 éve úgy él a színész, hogy minden lépésnél fájdalmai vannak

Opening Night Of The MoMA Film Series, "Abel Ferrara Unrated" GettyImageRank3 abel ferrara unrated the museum of modern art arts, culture and entertainment moma film series united states new york Horizontal MOMA
NEW YORK, NY - MAY 01: Actor Dean Winters attends the opening night of the MoMA film series, "Abel Ferrara Unlimited" at MoMA on May 1, 2019 in New York City. Lars Niki/Getty Images for Museum of Modern Art/AFP (Photo by Lars Niki / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Tizenkét éve tartó betegségéről, fájdalmairól beszélt egy friss interjúban Dean Winters amerikai színész.
Vágólapra másolva!

A közel 70 produkcióban – köztük a Ments meg!-ben, A stúdióban, a Brooklyn 99: Nem százas körzetben – látott Dean Winters a Page Sixnek arról mesélt, hogy milyen fájdalmai vannak, mióta 2009-ben elkapott egy bakteriális fertőzést.

Dean Winters Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Lars Niki

A színész végtagjai üszkösödni kezdtek, két lábujját és a hüvelykujja egy részét amputálni kellett – azóta viszont neuropátiás tünetei vannak, idegrendszeri betegség alakult ki nála.

"2009 óta nem tettem egyetlen lépést sem úgy, hogy ne lennének fájdalmaim. Neuropátiám van, ami egy teljesen más szint: nem érzem a kezeim és a lábaim, de ha rálépek egy kavicsra, az extrém fájdalmat jelent" – mondta a Page Sixnek.