Gór Nagy Mária a mai napig nem tudta feldolgozni a balesetet, ami nyáron történt vele. Nem csak testileg, hanem lelkileg is nagyon megviselték a történtek.

Gór Nagy Mária még júliusban szenvedett borzalmas balesetet, mikor a villamosról lelökték, az esés következtében pedig eszméletét vesztette. A művésznő a történtek után valahogy hazatalált, ám férje azonnal mentőt hívott hozzá, miután megtudta, mi történt. Agyrázkódással került kórházba, eltört a forgócsontja is, sokáig pedig pszichiáter segítette. Most, hónapokkal a történtek után még mindig nem tudta feldolgozni lelkileg a balesetet, nem szívesen beszél róla.

TV2

"Köszönöm, jól vagyok, mondhatni meggyógyultam. Lelkileg nehéz inkább feldolgozni mindazt, ami velem történt. Ha beszélek róla, mindig újra lejátszódik bennem az egész baleset, nem tudom, mikor leszek képes elengedi. Szörnyű, hogy mindez megtörténhetett, ennyi ember szeme láttára" - mondta a Ripostnak.

"Mivel a főváros autóval teljesen járhatatlan, ezért ha mennem kell valahova, muszáj a tömegközlekedést választanom. Van bennem félelem még mindig, nem szállok fel nyugodt szívvel" - tette hozzá.