Csak szexet akartak a Tinderen rekorder nőtől

12th Viennese charity ball in Moscow lovers Horizontal
2441430 01.06.2014 Shadows of two young people during the 12th Viennese charity ball at Gostiny Dvor, Moscow holds a bouquet of flowers. Ramil Sitdikov / Sputnik (Photo by Ramil Sitdikov / Sputnik / Sputnik via AFP)
Vágólapra másolva!
Eliana Silver akkor kezdte használni a Tindert, amikor az USA-ból Skóciába költözött. 
Vágólapra másolva!

Amikor Eliana Silver az Egyesült Államokból Skóciába költözött, nem sok embert ismert, így a Tinder nevű párkereső applikációban bízott. Az újságírónak készülő lányt tavaly értesítették, hogy a 2019-es évben ott volt a 30 legnépszerűbb regisztrált között az Egyesült Királyságban, a nők között pedig szintén loplistás volt. Amikor közzétették a listát, egy hét alatt rengetegen megnézték a profilját, 100 ezer férfi pedig jobbra húzta, ezzel rekorder lett.

Őt kedvelték legtöbben a brit Tinderen

Eliana Silver meglepődött ezen, mint mondta, soha nem érezte magát túl vonzónak, nem is értette ezt a lelkesedést. Elárulta, hogy a többség csak gyors kalandot, szexet akart tőle, de ő eleve válogatós volt, mindössze két férfival találkozott a Tinderen való találat után. A rekorder hölgy végül nem a netes társkeresőn találta meg a jelenlegi párját.