Hajdú Péter csúcsot döntött Gundel Takács Gáborral

Hajdú Péter
Vágólapra másolva!
Az Összezárva Hajdú Péterrel idei szériájának legsikeresebb epizódja az volt, amelyben Gundel Takács Gábor szerepelt. A műsor adásideje alatt a LifeTV minden kereskedelmileg fontos célcsoport sikerlistáján az első tízben végzett a több mint 110 magyar tévécsatorna közül, a kiemelten fontos 18-59-es korosztályban 2,92%-os piaci részesedést ért el.
Vágólapra másolva!

Nagy sikerrel futott a képernyőn november 5-én az Összezárva Hajdú Péterrel idei szezonjának ötödik epizódja, amelyben a műsorvezető Gundel Takács Gábort látta vendégül.

Hajdú Péter Forrás: (c)Mate Krisztian [email protected]/Mate Krisztian

A műsor adásideje alatt a LifeTV minden kereskedelmileg fontos célcsoportban kiváló helyen végzett. A 18-29-es korosztályban 2,02%, a teljes lakosság körében 2,69%, a 18-49-es célcsoportban 2,98%, 18-59-ben pedig 2,92%-os piaci részesedést ért el, ezzel mindegyik korcsoport sikerlistáján a hatodik helyen szerepelt.

A Gundel Takács Gáborral készült epizód volt az idei széria eddigi legsikeresebb epizódja, amelyre több mint 200 ezer néző kapcsolt az adásidő alatt.

Gundel Takács Gábor Forrás: SPORT'S LIFE

Az epizód ráadásul nem csupán a 2021-es, őszi szezon tekintetében könyvelhetett el kimagasló eredményt, de a műsor három szériájának is egyik legjobban teljesítő adásának bizonyult, a főbb kereskedelmi célcsoportokban (18-59, 18-49) ugyanis ez volt a második legnézettebb műsor az Összezárva Hajdú Péterrel összes eddigi epizódja közül.

Az Összezárva Hajdú Péterrel november 12-én este 10-kor folytatódik a LifeTV-n a következő epizóddal, amelyben Császár Elődöt láthatják a nézők.