A Chateau Marmont liftjében

A pletyka szerint Scarlett Johansson és Benicio Del Toro a legendás Chateau Marmont liftjében estek egymásnak 2004-ben, bár hivatalosan még a kapcsolatukat sem vállalták soha. Mindenesetre a Los Angeles-i Sunset Boulevardon álló hotel falai sokat láthattak: amellett, hogy számos irodalmi műben és dalban említik, például John Belushi is itt adagolta túl magát.

Éttermi boxban

Robbie Williams a saját bevallása szerint rengetegszer szexelt már nyilvános helyen, repülőgép mellett például vonaton vagy parkolóban – utóbbi helyen nyilván a kocsiban. Legalább egyszer egy borbárban, egy privát boxban is engedett a csábításnak, legalábbis ezt mesélte.

Robbie WilliamsFotó: Polyák Attila - Origo

DJ-pultban

A Fall Out Boy zenésze, Pete Wentz egyszer DJ-zés közben szexelt valakivel: „Vegasban DJ-ztem, és a pult egy erkélyen volt a tánctér fölött. Mi végig láttuk, ahogy az emberek táncolnak odalent, de ők nem láthattak minket" – mesélte az FHM-nek.

Börtönben

A színészként is ismert rapper, T.I. (születési nevén Clifford Joseph Harris Jr.) többször ült börtönben, ahol természetesen a felesége, Tiny Harris is meg-meglátogatta – a szexet tekintve azonban nem csak a privát házastársi látogatásokat használták ki: T.I. egyszer egy sima beszélőn is kielégült az asszony közreműködésével, amiért két hét magánzárkát kapott.

Jenny McCarthyForrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A Grand Canyonban

Jenny McCarthy színésznő egy ideje Donnie Wahlberg felesége, de a Grand Canyonban még egy korábbi partnerével szexelt – ami egyébként élete legrosszabb szexuális élménye volt, bármennyire is izgalmasan hangzik. „Nem egy mókás dolog. Skorpiók vannak, kövek, kosz és forróság" – summázta annak idején a Daily Recordban.

Lapozzon, hátravan még egy-két sztori!