Színpadon

Már a legendás CBGB-ben megesett, hogy a Dead Boys énekesét, Stiv Batorst koncert közben elégítette ki szájjal egy pincérnő – amit nemcsak fotó bizonyít, de például a punk történetét feldolgozó könyvben, a Please Kill Me-ben is elmesélték, a CBGB-ről szóló játékfilmbe is bekerült. Hasonlót azóta például Danny Brown rapper is átélt egy rajongójával, arról már videó is készült.

Liev SchreiberForrás: AFP/Angela Weiss

Kompon

Liev Schreiber egyszer az Elle-nek panaszkodott arról, hogy mennyire nem szereti az első randikat, forgatókönyv nélkül ugyanis sokszor nem találja a szavakat, idegességében pedig nagyon izzad. Utána már nem egy félénk típus, a nyilvános szexet sem veti meg: még a Manhattanből Staten Islandra tartó kompon is volt, hogy a Szabadság-szobor látványa helyett egy nővel foglalkozott.

Miley Cyrus és Liam HemsworthForrás: AFP/2018 Getty Images/Dia Dipasupil

Asztal alatt az Oscar-partin

Miley Cyrus és Liam Hemsworth állítólag még az asztal alatt is szexeltek a Vanity Fair partiján, amely a 2012-es Oscar-gálát követte. Meglehet, hogy csak pletykáról van szó, de tekintve, hogy az énekesnő akkoriban igen vad korszakát élte, még el is lehet hinni – főleg, hogy hasonló volt a dekoráció, az abroszok mindenhol a földig értek.