Korábban összegyűjtöttük azokat a sztárokat, akik állítólag szexeltek már repülőgépen, de persze akadnak más extrém helyszínek is, amelyekről nem feltétlenül az intim együttlétek jutnak először eszünkbe. Pár híresség tengerparton, kompon, jachton, étteremben, színpadon, netán a Grand Canyonban vagy az Oscar-partin az asztal alatt is próbálkozott már, bár ezeknek a történeteknek a hitelességét elég nehéz ellenőrizni – így bizonyára van köztük néhány szóbeszéd, pletyka is.

Tengerparton

Kirsten Dunst ma már Jesse Plemons menyasszonya, a kétezres évek elején azonban Jake Gyllenhaallal is járt, sokan kíváncsiak voltak rá akkoriban, hogy milyen a szexuális életük. A színésznő egy interjúban három izgalmasabb helyszínt említett – kocsi, fürdőszoba, tengerpart –, bár ezek nyomába se érnek néhány extrémebbnek a listáról.

Kirsten Dunst és Jake GyllenhaalForrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Mark Mainz

Edzőtermi zuhanyzóban

Ha az edzőtermek öltözője koedukált lenne, valószínűleg jóval többen szexelnének a zuhanyzóban levezetésként – Kourtney Kardashian és korábbi barátja, Scott Disick azonban így is megoldották. Tegyük hozzá, valószínűleg nem a kerületi klubba, egy alagsori terembe jártak le gyúrni.

Vízimentők bódéjában

A több produkcióból színésznőként is ismert modell, Joanna Krupa mesélte, hogy egy óceánparti nyaraláson a Baywatchban is látott építmények, a vízimentők által megfigyelőállomásként használt bódék egyikébe rángatta be akkori barátját – aki azonban elég kényelmetlenül érezte magát, még másnap is furán nézett a nőre.

Jachton

Ha az ember hivatalos a cannes-i filmfesztiválra, könnyen lehet, hogy egy este egy ismert milliárdos jachtján találja magát, és a buli hevében a mosdóban gabalyodik össze a partnerével. Legalábbis állítólag ez történt Paris Hiltonnal és Doug Reinhardttal, akik 2009-2010-ben voltak együtt.

Angelina Jolie és Billy Bob ThorntonForrás: AFP/Lucy Nicholson

Limuzinban

Van elég hely, ráadásul egy-egy díjátadó előtt a feszültséget is le lehet vezetni a szexszel – ahogyan azt saját elmondásuk szerint Will Smith és Jada Pinkett-Smith tették a 2009-es Oscar-gálára menet. Igaz, Angelina Jolie és Billy Bob Thornton már a 2000-es MTV Movie Awards előtt megtették ugyanezt, ráadásul a színésznő akkor rögtön a vörös szőnyegen beszámolt a történtekről.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!