Maga mögött hagyná a színpadot A Dal egyik közönségkedvence

A Dal - döntő
Budapest, 2019. február 23. Szekér Gergő a Madár, repülj! című dalt adja elő A Dal 2019 televíziós show-műsor döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2019. február 23-án. MTI/Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Szekér Gergő 2019-ben szerepelt nagy sikerrel a Duna Televízió dalválasztó műsorában a Madár, repülj! című lírai szerzeményével. A Dal első válogatójában lépett színpadra és a zsűri, valamint a nézők szavazatai alapján holtversenyben végzett az első helyen. A Család-barát vendégeként azonban az énekes bevallotta, hogy mostanában szívesebben ír zenét, már nem vonzza annyira a színpad.
Vágólapra másolva!

"Nem is gondoltam volna, hogy pont egy olyan dal segít majd az embereknek, amit csak magamnak írtam. Annyira belülről jött, hogy nehéz is volt vele kiállni a közönség elé. Az emberek reakciója viszont nagyon megérintett, némelyiket megkönnyeztem" – árulta el Szekér Gergő a nagy sikert aratott Madár, repülj! című daláról.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Az énekes arról is beszélt a Család-barát stúdiójában, hogy nemrég egy új felkérést kapott. "A betyár világot bemutató musical készül, ennek leszek a zeneszerzője. Izgalmas feladat, hogy olyan, a fiatalok számára is szórakoztató és izgalmas, sőt slágergyanús dalok szülessenek, amelyek persze mondanak is valamit az akkori korról "- tette hozzá az énekes.