Telefonon búcsúzott el haldokló édesanyjától Budapesten Gabriela Spanic

Gabriela Spanic
Vágólapra másolva!
Gabriela Spanic most először beszélt arról a napról, amikor – alig két órával azelőtt, hogy színpadra lépett a Dancing with the Stars első magyarországi szériájában – telefonon elbúcsúzott haldokló édesanyjától.
Vágólapra másolva!

"Életem nagyon boldog időszaka volt az, amikor tavaly ilyentájt zajlottak a Dancing with the Stars próbái és adásai. Úgy jöttem el Mexikóból, hogy édesanyám, akiről a közvélemény nem tudta, hogy a rákkal harcol, jól volt.

Aznap este neki táncoltam, ő pedig abban a két percben örökre lehunyta a szemét" – kezdte a Ripostnak.

TV2

"Anyukám nagyon kemény, erős asszony volt, aki erre a mentalitásra nevelt minket. Utolsó beszélgetésünkkor is azt mondta: szeretné, ha mindent beleadnék a táncba és ne adjam fel, játszódjék le bármi a lelkemben. Egyébként akkor sem tudtam volna hazautazni, ha a föld az éggel egybeért volna, mivel tombolt a világjárvány és járatok sem indultak. Ami viszont a legfontosabb, és ezt kevesen tudják, hogy Dél-Amerikában az a szokás, hogy gyakorlatilag a halál pillanatában kezdetét veszi a virrasztás és huszonnégy órán belül el is temetjük a halottainkat. Így akkor sem értem volna haza, ha mindent hátrahagyva azonnal elindulok a családomhoz" - tette hozzá.