Schobert Norbi egy hatalmas csokorral várta, de Rubint Réka elküldte

Schobert Norbert, Rubint Réka
Vágólapra másolva!
Randira hívta 20 ével ezelőtt, de elsőre nemet mondott neki Rubint Réka.
Vágólapra másolva!

"Pontosan húsz évvel ezelőtt, ezen a Réka névnapi estén hívott el először vacsorázni... Én akkoriban heti negyven aerobic órát tartottam négy edzőteremben, éjt nappallá téve dolgoztam, és megígértem a vendégeimnek, barátaimnak, hogy velük fogok ünnepelni. Szombat volt. Reggel a Béres Alexandra Fitneszbe mentem órát tartani. A terem előtt Norbi várt egy hatalmas rózsacsokorral... szívében az esti, névnapi randi reményében. Persze, hogy kikosaraztam, hiszen a vendégeimnek ígértem az esti ünneplést" - emlékezett Rubint Réka az Instagramon.

Schobert Norbert, Rubint Réka Rubint Réka

A történet folytatása: "Csalódott és szomorú volt, de megígértem neki, hogy vasárnap találkozunk. Mondanom sem kell, hogy egész este SMS-ben voltunk. Pedig nekem ünnepelnem és buliznom kellett volna, de a szívem mégis mást diktált... Ekkor jött az üzenet: Ha itt vagy, akkor miért vagy ott?! Ha ott nem vagy, akkor miért nem vagy itt?!"

Ekkor már éjfél volt, és lemerült Rubint Réka telefonja. "Akkor ott elhatároztam, hogy másnap, vasárnap reggel kimegyek hozzá Szentendrére és

Így történt. Másnap reggel elmentem hozzá... és délután odaköltöztem! Annak ellenére, hogy mindenki próbált lebeszélni róla, én tudtam és éreztem, hogy a karjaiban a legnagyobb biztonságban és a legjobb helyen vagyok... 20 éve történt ... ès ma sem csinálnàm másképp!" - írta Rubint Réka.