Új kapcsolatáról mesélt a börtönben ülő Fekete Dávid felesége

fekete dávid, bűnügy, gyanúsított, blur, arc nélkül
Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Új férfi karjaiban vigasztalódik Fekete Dávid felesége, Regina. Kapcsolatuk néhány hónapja tart, és most már a nyilvánosság előtt is vállalja párját.
Vágólapra másolva!

Valófélben lévő felesége jelenleg is arra vár, hogy közös múltjukat a bíróságon is le tudják zárni. "Ennyire fiatalon nagyon nehéz három gyermekkel egyedülálló anyaként és nőként magányosan élni, így természetes volt számomra, hogy nyitott voltam egy új kapcsolatra.

A zajló büntetőügy kimenetelétől függetlenül az ügyvédemmel, dr. Pikali Petrával együtt arra törekszünk, hogy Dávid a gyermekei életének ugyanúgy részese lehessen a továbbiakban, mint ahogy eddig is, mert egyébként ő kiváló apa, imádja a gyermekeinket. Márknak is van már egy kislánya az előző kapcsolatából, így amikor ő is velünk van, egy szép nagy család vagyunk" - idézte a Blikk Reginát.

Fekete Dávid Forrás: TV2

Fekete Dávid felesége arról is beszélt, hogy nehezebbnek gondolta az újrakezdést, de Márk minden nehézségen átsegíti. Szüksége is lesz a támogatásra, hiszen a válási procedúra a közös gyermekek és vagyonmegosztás miatt nem lesz egyszerű menet. Regina abban bízik, hogy jövő év elején már elválhat. Azt tervezik párjával, hogy amint tudnak, összeköltöznek.