Gabriela Spanic elárulta, hogy fog zsűrizni a Dancing with the Startsban

Gabriela Spanic
Vágólapra másolva!
Már nagyon izgatott a venezuelai színésznő, szombat este zsűrizni fog a Dancing with the Startsban.
Vágólapra másolva!

A szappanoperasztár nagyon örült a felkérésnek, ugyanis rutinos versenyzőként pontosan tudja, hogy mit figyeljen a táncosok produkciójában. Úgy véli, hogy véleményezni nem lesz könnyű feladat, de biztosra veszi, hogy nagy élmény lesz számára.

Nagyon nagy nyomás, amikor ott állsz a zsűri és a kamerák előtt, és rengeteg próba, fizikai munka van mögötted" - mondta a Metropolnak.

tv2

Gaby őszinte embernek tartja magát, ami a szívén az a száján és ez zsűritagként is így lesz. Művészként nagyon fontosnak tartja, hogy a fellépő "sugározzon", átadja a saját érzéseit.

Azt ígérte, azokat a versenyzőket fogja igazán értékelni, akik megérintik a szívét-lelkét produkcióikkal.

Gaby imádja 13 éves kisfiát, élete legfontosabb feladatának tartja, hogy jó embert és jó férfit neveljen belőle. "A rászorulókkal nagyvonalú, segítőkész. Gyerekkora óta összegyűjti a játékait és elajándékozza a szegényeknek. Nagyon fontosnak tartom, hogy a fiam tisztelje a nőket, ne legyen macsó. Arra tanítom, hogy a nők nagyon érzékenyek, ezért kedvességgel és óvatossággal kell velük bánni. Fontos, hogy hallgasson, figyeljen rájuk. Azt mondom neki, hogy a nőket még rózsaszirommal sem szabad durván megsimogatni" - mesélte.