Nemrég írtunk olyan pornószínésznőkről, akik komolyabb filmekben és sorozatokban is kipróbálták magukat, de akadnak olyan ismert színészek is, akiket pornófilmekben is lehetett látni. Sylvester Stallone, Tom Sizemore vagy A klinika Udója, Sascha Hehn is vállalt erotikus munkát, miközben Jackie Chan és Kevin Costner is szerepelt szexfilmben. Összeállításunkban a jelentős művészek mellett - Kevin Costner és tagadhatatlanul Sylvester Stallone is az, elég utalni a Rocky és a Rambo mellett az Édenkert a sikátorban című filmre - természetesen kevésbé fontos színészek és színészek is szerepelnek.

Sylvester Stallone

Forrás: Getty Images/2019 Gisela Schober/Gisela Schober

Az Oscar-díjra is jelölt akciósztár története viszonylag ismert, hisz amikor a Rambóval és a Rockyval világhírűvé vált, valaki előásta az amúgy The Party at Kitty and Stud's címet viselő szoftpornót, és elkezdte árusítani Italian Stallion címmel. Stallone később elmondta, hogy nem kimondottan büszke az alkotásra, de 1970-ben annyira nem volt pénze, hogy konkrétan éhezett – szerinte az ember ilyenkor sok dologra képes, olyasmire is, amire egyéb körülmények között nem lenne.

Jackie Chan

Forrás: AFP/Valerie Macon

A színész egy hongkongi pornóparódiában, az All in the Familyben tűnt fel a hetvenes évek legelején, ő azonban nem bánta meg fiatalkori tettét, sőt nem is nagyon értette, hogy miért kéne szégyenkeznie a meztelenkedés miatt.

Kevin Costner

Forrás: NurPhoto via AFP/Oscar Gonzalez

A softcore műfajba a nagy színész és rendező, az Oscar-díjas Kevin Costner is belekóstolt annak idején, első filmje a Malibu Hot Summer volt 1981-ben. A filmet 1986-ban újra bemutatták, a főszereplője hiába próbálta megvásárolni a sugárzási jogokat, a produkciós cég nem adta el neki.

Simon Rex

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Amy Sussman

A Jack és Jill Mikey-ja, a Horrorra akadva több kiadásában is látott Rex komolyabb dolgokat is vállalt, amit tőle láthattunk, az már tényleg a pornó műfajába tartozik: a Young, Hard & Solo két részében 19 évesen maszturbált a kamera előtt – itt tudja megnézni, ha kíváncsi rá.

Tom Sizemore

Forrás: Getty Images

Olyan filmekben játszott, mint A sólyom végveszélyben vagy a Ryan közlegény megmentése, valószínűleg komolyabb karriert is befuthatott volna, ha nem válik súlyos drogfüggővé. Egy rendező barátja tanácsára a pornózásba is belekóstolt, egyrészt kellett neki a pénz, másrészt metamfetamint szedett, ami miatt nem nagyon tudta, mibe vág bele. Egyetlen férfiként hat nővel szerepelt egy filmben, ami szerinte „gusztustalan és zavaró" volt.

Scott Schwartz

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Jason Merritt

Gyerekszínész volt, 15 évesen például még a Karácsonyi történetben játszott, később pedig a pornóiparban produkciós irodában és ügynökként is dolgozott, és ha úgy adódott, beállt a kamerák elé is. Ma egyébként egy boltot vezet Kaliforniában, felnőttként már nem kapott túl sok színészi munkát.

Sascha Hehn

Forrás: Northfoto

A klinika Udója annak idején sok nő kedvence volt, és egy klasszikus pornókat gyűjtő oldal is ad ki találatokat a nevére. Négy pornófilmben szerepelt gyors egymásutánban, ami miatt az apja évekig nem állt vele szóba – ma már 67 éves, és egyébként keveset dolgozik, legutóbb 2019-ben láthattuk az Álomhajóban.

Lapozzon, tudunk pár színésznőről is, aki pornózott!