Ötvennél is több nővel folytatott beszélgetés során kiderült, hogy Marilyn Manson büntetésképp, rossz magaviseletük miatt egy kis hangszigetelt szobába zárta őket.

A Bild legfrissebb információi szerint egy mostani interjúban magát a lakást a nők csak „fekete hűtőszekrényként" emlegetik. A szőnyegek, a bútorok és a dekorációk feketék voltak, éppúgy, mint a függönyök, amelyek éjjel-nappal el voltak sötétítve, a helyiség pedig jéghidegre volt lehűtve. Ha valaki 18 fok fölé merte tekerni a termosztátot, Mansonnak állítólag dührohamai lettek. Brutális erőszak, bizarr szexuális játékok, fizikai bántalmazás, lelki terror – állításuk szerint ezt kellett átélniük a horrorházban.

Forrás: Getty Images/FilmMagic/2020 Axelle/Bauer-Griffin

Egy korábbi barátnője, Sarah McNeilly modell februárban az Instagramon így nyilatkozott a horrorszobáról: "Érzelmileg bántalmazott, terrorizált, és csupa seb borította a testem. Be voltam zárva a szobába, amikor dühös voltam, olykor pedig kénytelen voltam hallgatni, ahogy más nőkkel szórakozik."

Maga Manson egyelőre nem reagált a legújabb vádakra. Korábban visszautasította a nemi erőszakkal és a szexuális zaklatással kapcsolatos többszörös vádakat, mondván, mindez csak a valóság szörnyű torzítása. Bővebben a Borsban.