Bizarr szexuális aktusok helyszíne volt a sátánista zenész kéjlakja

Marilyn Manson
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: Marilyn Manson attends the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Ötvennél is több nővel folytatott beszélgetés során kiderült, hogy Marilyn Manson büntetésképp, rossz magaviseletük miatt egy kis hangszigetelt szobába zárta őket.
Vágólapra másolva!

A Bild legfrissebb információi szerint egy mostani interjúban magát a lakást a nők csak „fekete hűtőszekrényként" emlegetik. A szőnyegek, a bútorok és a dekorációk feketék voltak, éppúgy, mint a függönyök, amelyek éjjel-nappal el voltak sötétítve, a helyiség pedig jéghidegre volt lehűtve. Ha valaki 18 fok fölé merte tekerni a termosztátot, Mansonnak állítólag dührohamai lettek. Brutális erőszak, bizarr szexuális játékok, fizikai bántalmazás, lelki terror – állításuk szerint ezt kellett átélniük a horrorházban.

Forrás: Getty Images/FilmMagic/2020 Axelle/Bauer-Griffin

Egy korábbi barátnője, Sarah McNeilly modell februárban az Instagramon így nyilatkozott a horrorszobáról: "Érzelmileg bántalmazott, terrorizált, és csupa seb borította a testem. Be voltam zárva a szobába, amikor dühös voltam, olykor pedig kénytelen voltam hallgatni, ahogy más nőkkel szórakozik."

Maga Manson egyelőre nem reagált a legújabb vádakra. Korábban visszautasította a nemi erőszakkal és a szexuális zaklatással kapcsolatos többszörös vádakat, mondván, mindez csak a valóság szörnyű torzítása. Bővebben a Borsban.