Cicciolina ügyvédje, Luca Di Carlo szerint a Made In Heaven széria festményei a napokban kalapács alá kerülnek Dubajban, egy titkos árverésen.

Cicciolina 1991-ben ment feleségül az elismert képzőművészhez, Jeff Koonshoz. A házasságuk igencsak viharosan alakult, de az vitathatatlan, hogy mindkettejük művészetére nagy hatással volt. Műveiben Koons a házasélet pikáns, erotikus részleteire összpontosított. Made In Heaven cím alatt különféle szobrokon, nagy méretű festményeken és részletekbe menő fotókon örökítette meg önmagát és Cicciolinát – meglehetősen intim szituációban, a nemi érintkezés különféle fázisaiban - írta a Ripost.

CicciolinaCicciolina, Instagram

„Minden alkotás kikiáltási ára 90 ezer dollárról indult, és az első már egyből 296 ezer dollárért kelt el. A legdrágábbat 398 ezer dollárért adták el, egy pekingi gyűjtő szerezte meg. Négy képet adnak el a Prado, a Musée d'Orsay, a National Gallery és a Metropolitan Museum számára" – mondta a lapnak az ügyvéd Di Carlo, hozzátéve, hogy a műveket korábban ellopták, mindössze százat sikerült megmenteni. Bővebben itt olvashat a képekről.