Girls Girls Girls - Mötley Crüe

Az lett volna a csoda, ha ez a banda nem kerül be egy ilyen válogatásba. A Mötley Crüe egy amerikai glam metal együttes, Nikki Sixx basszusgitáros és Tommy Lee dobos alapította, majd valamivel később csatlakozott hozzájuk Mick Mars gitáros és Vince Neil énekes. A nyolcvanas évek egyik legmenőbb és legbotrányosabb bandája volt, mint a Dirt című filmből is kiderül, imádták a nőket, és a nők is őket. A film 18 éven aluliaknak nem ajánlott, és ez persze nem véletlen. A Wayne Isham rendezte klip, a Girls Girls Girls 1987-es, tele van meztelen nővel, de épp az lenne különös, ha nem így lenne - egy sztriptízklub a helyszín. 

Etienne - Guesch Patti

Guesch Patti 1946-ban született Patricia Porrasse néven, francia énekesnő. Öt nagylemeze jelent meg, a Labyrinthe (1988), a Nomades (1990), a Gobe (1992), a Blonde (1995) és a Dernières nouvelles (2000), legalább tucatnyi kislemez mellett. Az 1987-es Etienne című klipjében maga a művésznő látható erotikus tánc közepette, néha a földön vonaglik, máskor szeretkezés előtti pillanatokban látható, leragasztott mellbimbókkal. 1:25 körül konkrétan szex is látható a klipben. A klipet a YouTube-ra bejelentkezve tudja megnézni:

Hello Again - The Cars 

A Hello Again az együttes ötödik albumán szerepel, ez a Heartbeat City (1984) című lemez volt, a dal pedig a negyedik kislemez innen. 20. lett a Billboard Hot 100 listán, de igazából a videóklip, amely figyelmet érdemel, főképp azért, mert Andy Warhol rendezte, aki amúgy fel is bukkan, mint pultos - ahogy az akkor még ismeretlen Gina Gershon színésznő is szerepel benne. A második perctől jönnek az izgalmasabb jelenetek.

Lapozzon, van még két izgalmas klip!