Sztárok, akik egy rajongójukat vették feleségül

Matt Damon, Kevin Bacon, Ringo Starr
Vágólapra másolva!
Természetesen a sztárok sem csak egymás között házasodnak: vannak, akiknek átlagember a házastársuk, olyanok is akadnak többen, akik egy rajongójukat vették el. Ringo Starr vagy a Green Day frontembere is a saját koncertjén találkozott először a későbbi feleségével, a Grace klinika sztárjának évekig a jövendőbelije vágta a haját, Matt Damont pedig egy ismeretlen nő bújtatott el más rajongók elől – és aztán hozzá is ment a színészhez.
Vágólapra másolva!

Matt Damon

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Michael Loccisano

A híres színész 2003-ban a Túl közeli rokon forgatása miatt hosszabb ideig tartózkodott Miamiban, és a forgatás szünetében egy helyi bárban lazított volna – csakhogy a rajongók sehogy sem hagyták békén, ráadásul ahogy ittak, egyre agresszívabbá váltak. Damon megkérdezte a pultoslányt, Luciana Barrosót, hogy nem tudna-e elvonulni valahová, mire a nő bevitte magával a pult mögé, ahol a színész egyébként be is segített neki, kevert hátul jó pár koktélt. Közben kiderült, hogy Barroso maga is rajongó, de ez nem gátolta meg abban, hogy két évvel később hozzámenjen Damonhoz.

Matthew Lewis

Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

A Harry Potter-filmek Neville-je 2016-ban az orlandói Universal Studiosban találkozott a feleségével, Angela Jonesszal: sztárvendégként vett részt a Harry Potter témájú kalandparkban egy eseményen, amelyet a nő szervezett nagy odaadással, hiszen maga is óriási rajongó volt. Állítólag első látásra szerelem szövődött köztük – Lewis pár hónap múlva már meg is kérte Jones kezét, végül 2018-ban össze is házasodtak.

Ringo Starr

Forrás: AFP/-

A Beatles dobosa kis túlzással nem is tudott volna olyan feleséget választani, aki nem volt a rajongója, tekintve, hogy annak idején mekkora felhajtás volt a zenekar körül. Maureen Starkey már tizenöt évesen igazi groupie volt, hosszú órákat állt sorba, hogy láthassa a kedvenceit, köztük a Beatlest a liverpooli Cavern Clubban – ahol aztán Starr-ral is sikerült összeismerkednie. Végül 1965 és 1975 között voltak házasok, három gyerekük született.

Patrick Dempsey

Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Pascal Le Segretain

A Grace klinika sztárja már a kilencvenes években is viszonylag ismert volt, így a fodrászként dolgozó Jillian Fink is kellemesen meglepődött, amikor a jóképű színész bejelentkezett hozzá egy hajvágásra. Dempsey aztán három évig járt hozzá, mielőtt elhívta egy randira, utána viszont felgyorsultak az események: szinte azonnal összeköltöztek, 1999-ben összeházasodtak. Azóta egyébként Finkre is számítanak néha Hollywoodban, sminkesként, fodrászként közreműködött már pár produkcióban.

Lapozzon, van még pár sztorink!