Kóbor János múlt hét kedden lett rosszul, ezért felesége kórházba vitte, ahol koronavírus-fertőzés miatt bent is tartották. Azóta a hírek szerint átszállították egy másik kórházba. A Ripost újabb híreket tudott meg az énekesről, akiért a zenésztársai és rajongói nagyon aggódnak. Az Omega együttes frontembere tavasszal azt mondta, hogy nem fogja magát beoltatni. 

Ahogy arról az Origo is beszámolt korábban, Kóbor Jánost múlt hét kedden felesége, Zsóka vitte kórházba. Akkor a SOTE Pulmonológiai Klinikáján tartották bent, ami a légúti és tüdőbetegségek kiemelt centruma. 

Molnár György; Kóbor János; Debreczeni Ferenc; Benkő László; Kovacsics András; Varsányi Gergely Omega 2015Forrás: MTI/Soós Lajos

A Bors később arról számolt be, hogy a 78 éves énekes valószínűleg koronavírusos fertőzést kaphatott, majd pedig a napokban a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára szállították át.

Az okot, hogy miért vizsgálják most Jánost a másik kórházban, nem tudom, de annyi biztos: az állapota se jobb, se rosszabb – nyilatkozott a Borsnak az Omega menedzsere, Trunkos András.

Zenésztársai mellett Zalatnay Sarolta is aggódik a frontember állapotáért. Mint elárulta, imádkozik Kóbor János felépüléséért. Cini a következőket árulta el a lapnak jó barátja kapcsán:

Kóbor JánosForrás: Omega együttes Facebook-oldala

„Amikor a pandémia elkezdődött, akkor én is oltásellenesnek tartottam magam, de csak mert féltem már gyerekként is a tűtől, és egyszerűen nem akartam oltásra menni. Rögtön rosszul vagyok tőle. A Mecky egy harcos, hiszek benne, remélem a legjobbakat – vallotta be Cini, akinek hamar sikerült legyőznie a félelmét, és már a harmadik oltása felvételét tervezi november végén. Hozzátette azt is: családja és rajongói védelmében határozott mégis a vakcina mellett.