Verebélyi Vivi és párja, Norbi TikTokkerek, jelenleg 664 ezer követőjük van közös profiljukon, amit főleg vicces tartalmakért néznek a rajongók. 

Norbi legújabb Instagram-posztjában osztotta meg rajongóival, hogy benzint tankolt a dízellel működő autójába, miközben az egészet rögzítette egy Instagram történetben. "Igen nagybalf*sz voltam. Sikerült a diesel autómba nagyon jó minőségű racing benzint tankolni... Durva, hogy nagyon sokan írtatok rám, miközben vezettem a benzinnel hajtott diesel autómat, hogy halló, Norbi, nálunk így néz ki a benzinpisztoly... Igen akkor tudatosult bennem pontosan, hogy mi is történt igazából" - írta.

Verebélyi Vivi és barátja, NorbiInstagram

40 liter benzinnel tankolta meg a dízel autót, miközben közvetítette az egészet... "Ha egy jó tanácsom lehet felétek, akkor az lenne, hogy ne megszokásból éld az életed, mert ennél rosszabb dolog is történhet. Na ennyi lett volna, én eközben számolgatom a félretett pénzem" - tette hozzá. Norbi autóját elszállították és csak reménykedni tud, hogy olcsón megússza. A fotó pár óra alatt 5500 lájkot kapott.