Rengetegen aggódnak Kóbor Jánosért, aki a múlt héten került kórházba. Zalatnay Cini szerint az Omega énekese egy harcos, és reméli a legjobbakat. A család továbbra sem nyilatkozik Kóbor állapotáról.

Kóbor János és Zalatnay Cini még a járványhelyzet elején egyetértettek, hogy el kell menni oltakozni, a Bors azonban úgy tudja, az Omega frontembere végül meggondolta magát, és nem vette fel az oltást. A lapnak Zalatnay Cini azt mondta, hogy amikor a pandémia elkezdődött, ő is oltásellenesnek tartotta magát, de csak azért, mert már gyerekként is félt a tűtől, és egyszerűen nem akart oltásra menni.

Rengetegen aggódnak Kóbor JánosértFotó: Polyák Attila - Origo

Az énekesnő azonban azt is hozzátette, hogy mára megváltozott a helyzet nála, és mivel mindennap iszonyú tömegekkel találkoznak a színpadon, a család és a társadalmi felelősségvállalás miatt is, tű ide vagy oda, a harmadik oltást is felveszi november végén.

A Mecky egy harcos, hiszek benne, remélem a legjobbakat– mondta Cini a Borsnak.

Kóbor Jánosnak múlt kedden kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen,de az utolsó pillanatban lemondta. Rosszulléte miatt később a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikájára került, majd innen átszállították a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára.

Az Omega menedzsere megerősítette ezt a hírt, de elmondta, hogy a család továbbra sem kíván megosztani információkat a nyilvánossággal az énekes állapotával kapcsolatban.