570 millió forintért adta el a házát a zaklatással vádolt perverz zenész

Horizontal
Marilyn Manson performs during the Astroworld Festival at NRG Stadium on November 9, 2019 in Houston, Texas (Photo by SUZANNE CORDEIRO / AFP)
Vágólapra másolva!
Marilyn Manson eladta hollywoodi ingatlanját.
Vágólapra másolva!

Az 52 éves rockzenész, akit jelenleg 15 nő vádol szexuális zaklatással, októberben dobta piacra hollywoodi házát, amely viszonylag gyorsan gazdára talált. A People.com szerint 1.835.000 dollárért tudta eladni, ami nagyjából 570 millió forint. Manson, eredeti nevén Brian Warner, 2013-ban vette a háromszobás, három fürdőszobás ingatlant 1 millió 85 ezer dollárért.

Marilyn Manson Forrás: AFP/Suzanne Cordeiro

Mint korábban írtuk, ötvennél is több nővel folytatott beszélgetés során kiderült, hogy Marilyn Manson súlyos személyiségzavarral küzd. Több ingatlanja van, az egyik házát a nők csak „fekete hűtőszekrényként" emlegették: a szőnyegek, a bútorok és a dekorációk feketék voltak, éppúgy, mint a függönyök. A szobák éjjel-nappal el voltak sötétítve, a helyiségek pedig dermesztően hidegek voltak. Ha egy vendég 18 fok fölé merte tekerni a termosztátot, Mansonnak állítólag dührohamai lettek. Brutális erőszak, bizarr szexuális játékok, fizikai bántalmazás, lelki terror – állításuk szerint ezt kellett átélniük a nőknek a horrorházban.