Fantasztikus produkciók után megvan a Sztárban sztár leszek! győztese

A zsűri, Sztárban sztár leszek
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár leszek! idei évadjának előválogatói szeptember 4-én indultak a TV2-n, sok százan próbálkoztak bekerülni a műsorba. Az élő show 12 énekessel indult, a műsor pedig egész ősszel ragyogó nézettséggel futott: nem csoda, hogy a TV2 már bejelentette, hogy jövőre is lesz Sztárban sztár, illetve Sztárban sztár leszek! is. A döntő estéjén is voltak megható, érzelmes és mókás produkciók, olyan ismert előadók is felléptek, mint Radics Gigi, Király Viktor vagy Miklósa Erika.
Vágólapra másolva!

Pál-Baláž Karmen, Szakács Szilvia, Hadas Alfréd, Csiszár István és Gábor Márkó jutottak a 2021-es Sztárban sztár leszek! döntőjébe. A fődíj 10 millió forint volt, de ez meglepetésképp érte Pápai Joci zsűritagot, aki erről csak nemrég értesült, bár két hónapja ott ül a műsorban. Ezen az estén a produkciók után a zsűrinek már nem kellett pontoznia, de véleményt, értékelést természetesen vártak tőlük.

Tóth Gabi ruhája sem volt hétköznapi, de Köllő Babett gyorsan magára vonta a figyelmet: „Vetkőzhetek?" - kérdezte, majd a latex egy részét lecibálta magáról. A palástot a mellette ülő Majka a nyaka köré tekerte, mire barátja, Tilla megjegyezte, hogy „mondanám, hogy jól nézel ki... de nem."

Lássuk az első kört! Pál-Baláž Karmen az Alive című dallal jött:

Hadas Alfréd: Astronaut In The Ocean

Szakács Szilvia: I Will Love Again

Gábor Márkó: Jelenés

Csiszár István a Queen énekesét hozta hihetetlenül profi módon.

Utóbbi kapta a legnagyobb dicséretet, ha csak a zsűrin múlt volna, itt lett volna vége az estének, Csiszár első helyével. „Nem tudom, hogy a tévénézők mit láttak, de nekem a torkom elszorult! Egy az egyben hoztad vissza Freddie Mercuryt, mintha itt lett volna köztünk... olyan melót toltál ebbe, hangban, munkában! Köszönöm, hogy ezt átélhettem, nagyon-nagyon hálás vagyok... Nem eljátszottad, hanem megértetted Freddie Mercuryt" – lelkendezett a teljesen meghatott Tóth Gabi.

Íme Gabi ruhája:

Tóth Gabi tv2

A többi zsűritagnak is nagyon tetszett, amit láttak tőle. „Érdemtelenül nem voltál ismert" – magyarázta Köllő Babett, talán nem helyes magyarsággal, de mindenki értette, mit szeretne mondani. Majkának eszébe jutott, hogy korábban a Sztárban sztárban Bereczki Zoltán hozta egyszer ezt a karaktert, most megjegyezte, hogy reméli, Bereczki nem emeletes házban él, mert a fellépés láttán biztos kiugrik az ablakon.

A kiesett lányok, Krizsán Lili, Urbán Edina, Venczli Zóra és Vincze Liza a Spice Up Your Life című dallal tértek vissza, már tét nélkül, lazán:

A második szakaszban ragyogó duettek jöttek, Majka pedig összeveszett Pápai Jocival - lapozzon, a cikk folytatódik!