Korda György és Balázs Klári egyből kérték a harmadik oltást

Budapest, 2016. szeptember 14. Balázs Klári (született: Boros Klára) énekesnő és férje, Korda György táncdalénekes a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Aradszky László táncdalénekes pályafutását idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Korda György és a felesége, Balázs Klári mindent megtesznek azért, hogy elkerüljék a koronavírust: már a harmadik oltást is megkapták, a maszkot pedig csak a színpadon veszik le az otthonukon kívül.
Vágólapra másolva!

Korda György és Balázs Klári számára nem volt kérdés, hogy kérik a harmadik oltást is a koronavírus ellen, ahogy lehetett, harmadszor is beoltatták magukat.

"Annyit tudunk tenni, hogy a saját példánkkal járunk elöl, és ha kell, akkor bizony a negyedik oltást is be fogjuk adatni. Nekünk meggyőződésünk az, hogy csakis az átoltottsággal lehet ezt megúszni" – mondta Korda a Metropolnak.

Balázs Klári és Korda György Forrás: MTI/Zih Zsolt

Az énekes azt is elárulta, hogy mindenhová maszkban indulnak el otthonról, csak a koncerteken veszik le – ahol azonban így is vigyázniuk kell néhány dologra. "Sok tízezer ember között megfordultunk, a fellépések semmit sem változtak. Néha elhagyjuk a fotózásokat, és nincs ölelkezés sem, de mi megteszünk mindent azért, hogy az előadó és a közönség nyugodtan találkozhasson" – magyarázta.