Testőrrel jár fellépni L. L. Junior

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Aki az éjszakában dolgozik, pontosan tudja, hogy miért kell testőr - mondta a sokat koncertező zenész. 
Vágólapra másolva!

Jótékonysági koncertet vállalt L. L. Junior. "A világ egyik legerősebb kislányánál, Mirjamnál jártunk, Nyirmadán. Sajnos egy betegség miatt amputálni kellett a bal lábát, és így kénytelen folytatatni az életet. Egy hónappal ezelőtt meglátogattam a kórházban és egy hihetetlen cserfes, klassz kislányt ismerhettem meg, aki ragyogó szemekkel beszélt a dalaimról. A polgármester és a lakosság gyűjtést szervezett nekik, hiszen a nagymamája neveli egyedül. A nyirmadai közösség ötösre vizsgázott empátiából, emberségből.

Osztálytársai produkcióval készültek neki a városházán. GWM tesómmal meglátogattuk őt, énekeltünk pár dalt és támogattuk is. Ma egyszerre dobbant minden nyirmadai szív ezért a bátor, csodás kislanyert. Mi is küszködtünk a könnyeinkkel" - írta oldalán. A videó nem beilletzshető, de a zenész Facebook-oldalán meg tudja nézni.

A Blikknek feltűnt, hogy testőrökkel ment a fellépésre Junior. "Aki az éjszakában dolgozik, pontosan tudja, hogy miért kell testőr. Amikor megérkezünk egy bulira, koncertre, nem tudjuk, mire számíthatunk, mi vár ránk. Ezért is fontos, hogy legyen ott olyan személy, akinek a feladata megszervezni, hogyan jutunk be az autótól az öltözőig, onnan pedig a színpadra, majd ugyanezt visszafelé is, mert a tömegben haladni sem egyszerű.

Ez a munka egy kicsit zsákbamacska ebből a szempontból. Lehet, hogy kedves, cuki gyerekek közé érkezünk, vagy ittas kannibálok várnak ránk a nézőtéren, ezért jó, ha ott van a security. Ez egy kemény éjszakai munka, amelyet 25 éve űzünk" - nyilatkozta.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior/Instagram

"Van sofőröm is, de nincs ebben semmi kivetnivaló. A biztonsági ember munkája nagyon fontos, bár hozzátartozik, hogy pályafutásom alatt nagyjából három olyan eset volt, amikor egy buliról ki kellett minket menekíteni. Tömegverekedés volt a nézőtéren, és a biztonságiak munkájának köszönhető, hogy épségben kijutottunk onnan" - mesélte a Blikknek.