A vakációkat a dédnagyanyámnál töltötte falun. Ott történt, hogy egy helyi fiú megpróbált rámászni erőszakkal: „Lerúgta magáról a takarót, kiugrott az ágyból... Teljes erőmből ellöktem. Elvesztette egyensúlyát, halántékát beverte az asztal sarkába, és elájult. Ordítani kezdtem az ijedtségtől, és az ajtó felé futottam. Szülei, megriadva a zajtól, a fiúhoz rohantak, aki még mindig ájultan feküdt a kövezeten. Pofozgatva ébresztgették, és még egy vödör hideg vizet is a fejére zúdítottak. Az apa karon ragadott és kivonszolt a házból az istállóba. Ott jól felpofozott és a földre lökött. Letépte a ruhámat, de én azt mondtam neki: Ha hozzám nyúlsz, mindenkinek el fogom mesélni, és mehetsz a börtönbe!" Egyszer stoppolás közben akarta megerőszakolni egy harmincas férfi, de Ilona ellenállt.

https://www.instagram.com/cicciolina_official

Valódi apáját szinte nem is ismerte, Ilona hároméves volt, amikor a férfi rákban meghalt. Nagy nőcsábász volt, felesége sokat szenvedett miatta. „A szomszédoktól megtudtam, hogy apámnak három olyan gyermeke volt, akiknél elismerte az apaságot. Valéria nővérem, László és Attila, a kisöcséim. Nővérem és öcséim anyái rögtön apám temetése után elhozták hozzánk a gyerekeket. Becsöngettek és azt mondták, hogy mivel az igazi Stallerné az anyám, jobb lenne, ha a gyerekek nála nevelkednének. És hogy biztosan boldog lenne, ha örökbe fogadhatná őket. Anyám teljesen elképedt, de elfogadta a gyerekeket" – osztotta meg a furcsa sztorit.

https://www.instagram.com/cicciolina_official

Az asszony egy Magyari nevű minisztériumi tisztviselővel vigasztalódott, aki hozzájuk költözött. „Azonnal örökbe fogadott minket, négyünket. Stallerral ellentétben Magyari valóban vállalta az apa szerepét, és amikor a fizetése nem volt erre elég, túlórát és különmunkát vállalt, hogy átvészeljük a hóvégeket" – emlékezett.

A gimi ablakában mutogatta magát

Gimnáziumban a hegedűtanára volt reménytelenül szerelmes belé, erőszakkal meg is csókolta, de előnytelen külseje miatt nem jutott célba. 1965 körül már lehetett sejteni, hogy Ilona enyhén szólva könnyűvérű, az óra közti szünetekben az ablakban kellette magát – szemben az orvostudományi egyetem diákjai nézték.

Egy kertben, egy padon ült, amikor összeismerkedett egy olasz férfival. „Ez a találkozás fordulatot hozott az életemben... Másnap reggel partnerem tudomására hoztam, hogy analfabéta a szexben. Vágyaim, izgalmam, a park fölötti telihold, a kényelmes ágy, a rádióból áradó lágy zene sem tudta elfeledtetni velem, hogy nagyon ügyetlen volt, igazi kezdő! Én már tudtam, hogy feleségül megyek ehhez az olaszhoz. Napközben csak erre tudtam gondolni, úgy nyargaltam az utcákon, mint egy bolond. Egy kis ideig hűséges szeretője voltam, és jól behálóztam szegényt. Végül, amikor már jól megpuhítottam, javasoltam, hogy házasodjunk össze. A ceremónia rövid volt. Egy kicsit tényleg lehetett volna fényesebb! Az olasz konzul tárgyszerűen járt el. A rituális kézfogás, a jó kívánságok és jó tanácsok után máris az utcán találtuk magunkat. Összeakadtam egy régi szeretőmmel, aki azt mondta, hogy jól tettem, hogy hozzámentem ehhez a makarónihoz, és hogy akkor most igazán mulathatnánk egy jót" – emlékezett.

Hogy került Milánóba, Rómába? Kiderül, lapzzon, a cikknek nincs vége!