Ábel Anita két történettel búcsúzott Csűrös Karolától

Ábel Anita
Vágólapra másolva!
Rengeteget forgattak együtt a Szomszédokban.
Vágólapra másolva!

"Egész nap cikáztak a fejemben a gondolatok... egy újságírótól tudtam meg a hírt... offline voltam, nem hallgattam, és nem néztem semmit. Aztán hívtak hatszázan, mondj valamit, kérték, pár szót... de mit? Mit lehet ilyenkor mondani... hogy sajnálom, megrázott...nem mondtam, csak elakadt a szavam...most értem haza, és szedtem össze a gondolataim... Közös fotó helyett megannyi emlék" - írta az Instagramon a Life TV műsorvezetője.

Ábel Anita Forrás: Instagram

"Az ország Etusa voltál...nekem soha, nekem Karcsi... akivel egyszer hazafelé úgy nevettünk a kocsiban a hátsó ülésen, hogy Ádám nem győzte hangosítani az operát, hogy ne halljon minket" - mesélte.

Egy másik sztorija szerint a 18. születésnapján váratlanul betoppant Csűrös Karola, és egész este vele bulizott. "Fergeteges humorát és határtalan kedvességét csak azok ismerték igazán, akik közel álltak hozzá. Ha pedig színésznőként a színpadra lépett egyszerűen ragyogott, és én ezt is láthattam... Karcsi, most már Ádámmal vagy, mellette.... És ha Apámmal találkozol, öleld meg helyettem is, és dumáljatok egy jót, amit itt a földi létben úgy szerettetek" - írta Ábel Anita.