Nincs jó hangulat, mert ez az, amit nem szerettünk volna - mondta az Omega menedzsere Kóbór Jánossal kapcsolatban. Trunkos András két hete beszélt utoljára a zenésszel.

– A család és János kérésére magáról az állapotról én nem beszélhetek – mondta a Fókusznak az Omega menedzsere. Trunkos András utoljára két hete, telefonon beszélt a zenésszel, aki szerinte akkor egészen jó hangulatban, bár egy kicsit rekedtes hangon mondta, hogy már szeretne kijönni,  mert úgy érzi, ez nem olyan komoly.

– Mondtuk, hogy majd az orvosok eldöntik. Másnapra már kezelés alá került. Azt, hogy az ő minősége milyen, ezt tényleg őszintén nem tudom. Ebben a világban nem lehet betelefonálgatni, bemenni, megnézni – tette hozzá Trunkos.

Nincs jó hangulat

Trunkos azt is elmondta, hogy a múlt hétvégére szervezett közös imához világszerte csatlakoztak ismert zenészek.

Kóbor János otthonában lett rosszul november közepénForrás: MTI/Mohai Balázs

Nincs jó hangulat, mert ez az, amit nem szerettünk volna. Egy évvel ezelőtt halt meg Benkő Laci, Mihály Tomi... nem covidban, rákos betegségük volt, és erre a megemlékezésre még most jött a Mecky kórháza – mondta a menedzser.

Kóbor János otthonában lett rosszul november közepén, jelenleg is a Városmajori klinikán kezelik. A Blikk szerint koronavírusos, az állapota súlyos. A lap szerint Kóbor már a kórházba kerülése előtt kikötötte, mit, illetve mit ne osszanak meg az állapotával kapcsolatban, ehhez pedig a családja és barátai következetesen tartják magukat.