13 éve, 2008. november 25-én, 45 évesen meghalt Flipper Öcsi, a Hungária, a Dolly Roll és a Step együttes tagja. Egy korábbi interjúját vettük elő. 

"Bár mindig is rajongtam a gyengébbik nemért, sohasem szerettem azokatt a lányokat, akik a koncert után önként ajánlották fel szolgálataikat. Bennem működik az egészséges vadászösztön, szeretek udvarolni" - mesélte a Kurírnak 1995 áprilisában. Ismert barátnői között voltak Liener Márta modell, Molnár Csilla, a tragikusan fiatalon elhunyt szépségkirálynő és Szilágyi Mariann fotómodell.

Flipper ÖcsiForrás: Kurír

"Ő lett a feleségem, 1987-ben házasodtunk össze. Két évvel ezelőtt költöztünk le egy Pest környéki kis faluba, Pusztazámorra. Letisztultam... Amióta elköltöztem a szüleimtől, hét lakásban laktam. Eljött az idő, hogy szükségét érezzem egy saját otthonnak, hogy kutyáim legyenek és hogy nyugalom vegyen körül. Most szívesen szüretelek együtt a falubeliekkel, vagy a konyhában mediterrán jellegű ételeket főzök" - nyilatkozta.

Akkoriban a magánélete rendben volt, zeneileg viszont nem volt épp a csúcson. "A Step megszűnésével két szólólemezem jelent meg. A Homokot szór a szemembe aranylemez lett, míg a Más leszek én pénz híján kevés reklámot kapott. Két éve kényszerpihenőn vagyok... Felkértek, de nem akartam feldolgozáslemezeken közreműködni. Helyette inkább megalapítottam a három volt szépségkirálynőből álló Déjá Vu együttest Sajnos a kocsiban a hőfok soha sem felelt meg a három lány kívánságának. A zenekar feloszlott" - mondta.

Ennek a csapatnak utána kellett néznünk. Egy TV2-es műsorban Rába Tímea és Bálint Antónia meséltek erről a formációról, de egészen másképp emlékeztek a múltra:

Forrás: Arcanum, Kurír (1995)