Warshavsky ezzel már vagyont keresett, de egy Steven Hirsch nevű férfi is beszállt a bizniszbe a cégével, a pornófilmes Vivid Entertainmenttel, amely VHS, DVD és CD-ROM kiadásával foglalkozott. 1998 februárjában már minden amerikai szexboltban, pornót is kínáló üzletben ott voltak Pamela Andersonék, sok százezer példány fogyott a kazettákból, DVD lemezekből, Hirsch cégénekbevétele pedig megtöbbszöröződött.

Forrás: Getty Images via AFP/2003 Getty Images/Frederick M. Brown

Ezzel még mindig nem volt vége a sztorinak, ugyanis a híres páros újfent dühbe gurult, amikor megtudta, hogy a szexüzletekben, videós boltokban is árusítják a felvételt. Be is perelték Seth Warshavsky-t, akivel korábban szerződést kötöttek, és részesedést követeltek a fizikai adathordozókon eladott darabok után. Nagyon sokáig tartott, míg az ügy valamennyire lezárult, ugyanis 2002-ben döntött csak a bíróság arról, hogy Warshavsky köteles fizetni kétszer 740 ezer dollárt a felpereseknek.

Csakhogy addigra a netes pornóguru már Bangokban éldegélt, nyilván nem egy rozoga kunyhóban, a peren nem vett részt, ügyvéd sem képviselte – és az összeget állítólag soha nem kapta meg sem Pamela, sem Tommy Lee.

A történet ennél még sokkal szerteágazóbb, több mellékszála és szereplője volt, de ennyi talán elég – nem csoda, hogy sorozat készül a sztoriról. A playmate és a rockdobos házassága amúgy megromlott, függetlenül a szexfelvétel körüli botránytól: 1998-ban elváltak, 2008-ban megint összeházasodtak, majd két évre rá újfent szétmentek útjaik.