Legkisebb fiúként sok gyászt és tragédiát kellett elviselnie Fásy Ádámnak.

Édesanyjának sokkolóan fájdalmas lehetett, hogy kilenc gyermekét kellett eltemetnie: fia szerint az asszony a bánatba halt bele. A család tragédiáiról a Life TV ma este látható, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban mesélt, és a mai napig elérzékenyül, ha családtagjai hányattatásairól kell beszélnie.

"Tizennegyedik gyerek vagyok, és képzeld el, hatan meghaltak hamarább" - mondta a 69 éves Fásy, akinek legidősebb bátyja 1928-ban született. "Sajnos, már az összes testvérem meghalt, egyedül vagyok ezen az ágon" - mesélt Hajdú Péternek szomorúan.

Forrás: Life Tv

"Szerettem édesanyámat, nagyon jó asszony volt" - emlékezett vissza Fásy a családi fotókat nézegetve. Azt is felidézte, hogy szülője sok időt töltött a tűzhely mellett, a semmiből kellett a családnak vacsorát teremtenie, és ő mindig ott állt a szoknyája mellett, amikor a friss kenyeret sütötte. Elmesélte azt is, hogy a legkisebb gyermek három hónapos volt, amikor meghalt, de 9, 10 és 11 éves testvérét is el kellett temetnie a családnak. "Jóska és Bandi bátyám 40 éves korukban haltak meg, mindketten rákban. Nagyon szörnyű volt, borzalmas szenvedéseken mentek keresztül. Egy másik bátyám öngyilkos lett, szerelmi bánatában vonat alá ugrott, 24 éves volt. Az nagy tragédiája volt a családnak" - idézte a zenészt a Blikk.