Zámbó Jimmy utolsó éjszakájáról mesélt Fásy Ádám

Fásy Ádám
Vágólapra másolva!
Nagyon jó barátok voltak, péntek este a Life TV-n mesél bővebben róla.
Vágólapra másolva!

Fásy Ádám az Összezárva Hajdú Péterrel vendége lesz, de már péntek reggel, az Ébredj velünk-ben mesélt pár részletet a Zámbó Jimmy halála előtti órákról. "Utolsó napján együtt voltunk szilveszterkor, józan volt, nem volt italozás, vízzel koccintottunk... nem volt semmiféle dajdaj, hívott is hozzájuk. Lelkiismeret-furdalásom volt, mert nem mentem végül. Én amúgy bármikor mehettem hozzájuk, közeli kapcsolatot ápoltam a családdal. Ha megyek, lehet, hogy minden másképp alakul" - mondta a reggeli műsorban Fásy Ádám.

Fásy Ádám Forrás: Facebook/Fásy Ádám

A nyár, ősz nagyon jól sikerült neki, sok fellépésük volt. "Rengeteg rendezvényen vagyunk túl, sikeresek a koncertek... Istenhez fohászkodom mindig, hogy ne essen az eső a sok szabadtéri rendezvényen" - magyarázta, hozzátéve, hogy playbacket nem vállal, nála csak élő zene lehet a színpadon tíz éve.

Házasságáról is megosztott pár információt. "Nagyon jó feleségem van, terelget engem. Korában egy szállodának voltam az igazgatója, de utána ő szépen beterelt egy rendszerbe" - árulta el.