Berki Mazsi kedden szembesült azzal, hogy koronavírusos. Az első gondolatuk 3 hetes kisbabájuk volt, hogy vajon jelent-e veszélyt Emmára az édesanya fertőzése.

Berki Krisztián felesége idős nagymamáját szerette volna meglátogatni, a biztonság kedvéért előtte koronavírusra teszteltette magát. Kiderült, hogy covidos, az elővigyázatosságának köszönheti, hogy végül nem találkoztak. A párnak három héttel ezelőtt született meg első közös gyermeke. A szülők megpróbáltak higgadtak maradni, és nem túl aggódni magukat kisbabájuk miatt, és mielőbb megtudni, Emma Katerinára milyen hatással lehet az édesanya fertőzése.

Forrás: Berki Mazsi/Instagram

"Külön négyszemközt beszéltem a védőnővel, kértem, hogy őszintén mondja el, a legkisebb Berki mennyire van valós veszélyben. Megnyugtató volt a válasza, mivel a kislányunk kizárólag anyatejjel táplálkozik, az édesanyja szervezete elegendő ellenanyagot termel, így ha Emmában is benne a lenne a vírus, teljes biztonságban van. Aggódtunk, de nagyobb lett volna a pánik, ha a kisbabánk nem anyagtejjel táplálkozna. Mazsi teljesen jól van, nincs aggodalomra okunk – mondta Berki Krisztián a Borsnak.