Lélegeztetőgépre került a magyar táncos kisbabája

Kollár Steve
Vágólapra másolva!
November 6-án megszületett Kollár Steve és Kollár-Nagy Klaudia első közös gyermeke. A magyar Terminátorként híressé vált 51 éves világbajnok táncos és felesége december elejére várta első gyermekük érkezését. A kislány viszont egy hónappal előbb jött a világra. A szülés után komplikációk adódtak.
Vágólapra másolva!

Kollár Steve és felesége tervezett császárral december 6-ára várták első kislányuk megszületését, ám az élet közbeszólt. "November 5-én, péntek éjjel rohantunk be a kórházba, mert megindult a szülés. Előzetesen az ultrahangfelvételekből láttuk, hogy szép nagy baba, de azért megijedtünk, mert az egy hónappal korábbi szülési időpont nyugtalanító volt. Végül 6-án reggel, 10 óra 22 perckor megszületett, császárral. 2-3 órát volt velünk, úgy tűnt minden rendben van, aztán egyszer csak az egyik ápoló elkezdett szaladni vele és mi azt sem tudtuk mi történik" - emlékezett vissza a szülés napjára Kollár Steve.

A kis Lorabellánál légzési nehézség lépett fel, az orvosok fertőzésre gyanakodtak ezért inkubátorba került. "Aznap megfordult velünk a világ. Én talán még idegesebb voltam, mint a feleségem, még ő nyugtatott engem. Nagyon nehéz nap volt. De annyian mondták, hogy jó kezekben van, hogy nem lesz semmi baj, hogy ez hatott ránk. Végül 4-5 napig volt inkubátorban, kapott keringésjavítót és antibiotikumot is. November 15-én pedig végre már otthon voltunk együtt, igazi családként" – mondta a Metropolnak.