Rubint Réka Hajdú Péter Frizbi című műsorában mesélt édesanyja elvesztéséről.

A fitneszedző most Hajdú Péter műsorában, a vasárnapi Frizbi felvételén beszélt kendőzetlen őszinteséggel anyukája elvesztéséről. Az idős asszony a Schobert család otthona előtt esett össze 10 hónappal ezelőtt, végül lánya karjaiban hunyt el.

Anyukám egy rosszullét után annyit mondott, hogy már jól van, és mehetünk. A fiam, Norbika előreszaladt, hogy kinyissa a kocsiajtót, én pedig Norbival anyut támogattam a hóna alá nyúlva. Ahogy az autó mellé értünk, kicsúszott a kezünkből és meghalt. Még láttam a szemében, hogy búcsúzik, és még el tudtam neki mondani, hogy a világ legjobb édesanyja volt, megköszöntem neki mindent, de látszott, hogy őt már várják odaát.." - idézte a Blikk.

Forrás: Rubint Réka/Instagram

Azt is elárulta, hogy a mentősök egy órán keresztül küzdöttek Zsuzsanna asszony életéért. "Akkor kapcsolták le a gépeket, amikor már tudták, hogy a sejtek is meghaltak, és semmi esély. Abban a pillanatban szakadni kezdett a hó, pedig március huszadika volt. Behúztuk a testét egy szőnyegen a garázsba, és akkor ott volt nagyjából két órám, amíg ott volt. Odaültem mellé, és elköszöntem tőle."