Újabb nagy csatát nyert meg Forgács Gábor: miután kigyógyult a rákból, a koronavírussal is elbánt. Biztos benne, hogy a két Pfizer-oltásnak köszönheti, hogy átvészelte a Covidot, és csak néhány napot kellett kórházban töltenie - írta a Blikk.

A színésznél tavaly nyáron diagnosztizáltak prosztatarákot, és több műtéten is átesett azóta. Legutóbb idén februárban operálták meg. Akkor alig várta, hogy visszatérhessen a munkához, ám alig telt el néhány hónap, újabb nehézségekkel kellett megküzdenie, augusztusban elkapta a koronavírust.

Minden óvintézkedést betartottam, mégis valahogy elkaptam a Covidot. Meggyőződésem, hogy a két Pfizer-oltásnak köszönhetően úsztam meg viszonylag könnyen a fertőzést, mert bár kórházba is kerültem néhány napra, nem voltak komoly tüneteim.

A csípőm fájt nagyon, de hogy ennek a vírus volt-e az oka, máig nem tudom. Mindenesetre a biztonság kedvéért kaptam egy csomó vitamint és oxigént is a békas*gg, akarom mondani a békesség kedvéért, hogy megkönnyítsék a légzésem, de három nap után haza is engedtek - mondta viccelődve Forgács Gábor.